GPS trackers för katt

GPS trackers för katt

Oroar du dig över att din katt ska bli stulen eller gå vilse under utevistelsen? Med en GPS tracker för katt kan du öka kattens säkerhet genom att spåra dess position i realtid.

Hur fungerar det?

Att använda sig av en GPS tracker för att öka kattens säkerhet i samband med utevistelser har blivit allt vanligare. Den lilla enheten fästes i kattens halsband, och med hjälp av satellitteknik kan du enkelt spåra kattens rörelser i realtid, oavsett vart i världen du befinner dig.

GPS trackern registrerar kattens minsta rörelser och sänder informationen direkt till dina digitala enheter som mobil eller webbläsare. Om katten inte återvänder hem kan du därmed enkelt och snabbt ta reda på djurets position. Vetskapen om att du alltid kan se vart din fyrfota vän befinner sig minskar dessutom oron för dig som djurägare.

Vilken GPS-trackers passar min katt?

När man investerar i en GPS tracker bör man fundera över vilka funktioner och egenskaper som är viktiga för just dig och din katt. Om djuret regelbundet vandrar iväg flera dagar i sträck är en lång batteritid mycket viktig. Vill du ha möjlighet att kalla in katten på långt håll behöver du en GPS med inbyggd mikrofon.

För dig som är ute efter en liten och nätt GPS tracker till katter är MiniFinder Atto ett bra alternativ. Med en vikt på 38 gram är det en av de minsta enheterna på marknaden, och består av innovativa funktioner som ökar säkerheten för din katt. Den unika designen är dessutom vattentät och kan därför användas under alla tillfällen.